anunturi ziar curierul national 7928

Anunțuri ziar – numărul 7928

Oferte serviciu

ANUNŢ PRIVIND ORGANIZAREA RECRUTĂRII ŞI SELECŢIEI PENTRU UN MEMBRU AL CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE AL SOCIETĂŢII COMERCIALE TRANSPORT URBAN DE CĂLĂTORI S.A. RÂMNICU SĂRAT …

SOCIETATEA AVENA PRODCOMEXIM SRL, cu sediul în Albiș, com. Buduslau, nr. 330 A, jud. Bihor, având CUI 5431462, caută 3 persoane pentru postul de muncitor necalificat în agricultură și 7 persoane pentru postul de tractorist. Cei interesați pot trimite CV-urile la adresa de email: avenaalbis40@yahoo.com până miercuri, 07.08.2019.

SOCIETATEA COLOSSEUM PRINT SRL, cu sediul în sat Biharia, str. Tudor Vladimirescu, nr. 107 A, jud. Bihor, având CUI 112004, caută 10 persoane pentru postul de zidar pietrar, 5 persoane pentru postul de muncitor necalificat în construcții, 8 persoane pentru postul de dulgher restaurator, 5 persoane pentru postul de fierar betonist și 2 persoane pentru postul de maistru în construcții civile. Cei interesați pot trimite CV-urile la adresa de email: colosseumprint@yahoo.com până miercuri, 07.08.2019.

Anunțuri de mediu

ANUNȚ PUBLIC 3. FLORIAN IONIŢĂ având domiciliul în Strada Magnoliei, nr. 125, sector 2, Bucureşti …

Notificări

LICHIDATORUL JUDICIAR al SC ANGELYNO SRL Focșani, jud. Vrancea …

Pierdere

PIERDUT Atestat Profesional Transport marfă intern și internațional …

CATARGIU PETRE – FLORIN II

DIGIT SCREEN S.R.L.

MARIAN I. MIHAI II

Cumpără ziarul în format digital și vezi anunțurile de azi

Cumpără ziarul de la chioșc