Compania

Buzz! Publishing este o companie specializată în editarea de publicații online sau print, care oferă și servicii conexe prin intermediul produselor proprii sau a partenerilor.

Oferim servicii de publicitate online, anunțuri fonduri europene, publicitate în ziare naționale, publicitate în ziare locale, anunțuri ziar, advertoriale și tipar produse publicitare.

Ziarul

Apărut pe piaţa media în 1990, Curierul Naţional s-a dovedit o adevărata “şcoală de presă”, ziarişti care au ajuns nume mari în presa romanească şi-au început cariera la publicația noastră.

Gândit încă de la primul număr ca o busolă pentru românii confruntaţi cu tranziţia năucitoare către o economie capitalistă, Curierul Naţional încearcă să fie un barometru ce reflectă tendinţele şi oportunităţile mediului economic şi financiar actual.

Curierul Naţional este primul cotidian înfiinţat după revoluţia din decembrie 1989, iar în ultimii cinci ani s-a transformat dintr-un ziar generalist într-o publicaţie ce se axează pe informaţii şi analize ale mediului economic.

Contact

Telefon: 0757.279.306

E-mail: cristian@buzzpublishing.ro